sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Mușchii domnului președinte


Ieri a început început vaccinarea fazei a doua cu oameni în contact cu publicul și a persoanelor de peste 65 de ani. 

Primul demnitar care s-a vaccinat public a fost președintele României. 

Acesta a creat o adevărată senzație nu pentru că s-a pentru că s-a  vaccinat, ci la vederea aspectului său fizic. Domnul președinte a arătat o formă fizică de invidiat arătând o musculatură perfectă. Cred că doar în filme Chuck Norris  să arată astfel. De ce oare este așa de bine construit domnul președinte?

Pentru că de mic făcut gimnastică, a mers pe munte. Îmi amintesc că prin Munții Cibinului, în apropiere de Sibiu indicatoarele de traseu erau și în română, dar și în germană prin anii 70. Domnul președinte schiază, joacă tenis. Așa că arată o formă fizică de excepție. Nu cred că alt demnitar să arate la fel, probabil doar Eduard Novak, noul ministru al sporturilor să fie așa de bine dotat, că este sportiv de performanță. Am mai avut un ministru al sporturilor în Gabriela Szabo, o campioană mondială, dar ea era o alergătoare și era altfel construită, ca o femeie. 

Imaginea președintelui a devenit virală și s-au făcut multe glume. Una spune referindu-se la mâna stângă în care s-a intrdus vaccinul care arăta musculatura președintelui că avem o stângă puternică! Dar dacă privim cu atenție mâna dreaptă, aceasta arată o musculatură și mai puternică, probabil de la tenisul de câmp. Deci dreapta pare mai tare, oricât ar vrea stânga să iasă în față! hahahaha.....

Aerul atletic al președintelui nostru ne pune pe gânduri și ne îndeamnă să practicăm sportul. Poate asta este o reclamă pentru practicarea sportului pe care și-a dorește și ministrul Edurad Novak. 

Și încă ceva. Dacă observăm numele celor menționați, sunt toți cu rezonanțe minoritare! Unde ne sunt demnitarii sportivi cu nume neaoșe?



PS S-a vaccinat și Primul Ministru Cîțu! Și el este un atletic și musculos, dar mai normal, cu înălțime pe la 1,7 m. Și trebuie să facem sport și mișcare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu