luni, 16 decembrie 2013

Comentariu la contributors lui V. Tismăneanu

Am crezut că este util să scriu ce cred despre ce s-a întâmplat ieri în Bucureşti comentat de Vladimir Tismăneanu

Domnule vă citesc constant  chiar dacă opiniile noastre nu sunt similare.

Cred că glumiţi privind acţiunea Jandarmeriei. Dumneavoastră uitaţi cu intenţie ce făceau jandarmii lui Boc, acum aproape doi ani?
Atunci represiune şi oameni nenorociţi pe viaţă!

Acum jandarmii i-au lăsat pe "protestanţi" să ajungă în Piaţa Victoriei. S-au dat cu gaze să se liniştească unii! Care au lăcrimat!
Iar derbedeii care parazitează astfel de proteste sunt o povară şi o ruşine şi atunci şi acum!

Cred că aţi obţinut un succes, Bolcaş a renunţat la candidatură, văd că-l sprijinea şi Aurel Vainer, deputat al minorităţii evreieşti din România. Nici mie nu mi se părea o alegere bună!

Avem nişte mediocrităţi îngrozitoare în fruntea Parlamentului, de aceeaşi natură cu Roberta! De altfel cretinismul din Camera Deputaţilor este generat de nemernicia pedelistă, care a aprobat prin asumare un Cod Penal, penal.
 Asta îmi trezeşte nostalgia după Bârlădeanu Şi Marţian Dan, erau dinozauri comunişti, dar măcar ştiau să manipuleze masele şi să nu comită gafe.

Din păcate Băsescu a distrus Opoziţia, ea nu mai contează şi nimic nu este la orizont, iluziile doamnei Pipiddi că protestatarii  anti Roşia Montană pot genera o mişcare de opoziţie au eşuat penibil!
Cu Ponta de Crăciun este porcul cel mai bun nu apare opoziţie serioasă.


Trebuie ca tinerii de excepţie din aceste mişcări informale să intre în partidele prezente şi să le reformeze, exact cum spunea Adam Michnik!

2 comentarii:

  1. Dumnezeu este intotdeauna de partea batalionului cel mai puternic. M

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai,vai esti mereu in eroare. Stau de multe ori si ma gandesc ,oare in interiorul tau gandesti la fel ? Sigur nu,asta e numai de suprafata restul gandesti ca mine. La Pungesti nu comentezi ? Nu ai "ajuns "la acest punct sau nu ai luat in calcul... Nu este stalinismul aplicat,de care se vaita Pontache cand se ancheta nr dublu de votanti a lui Dragnea ,aplicat din nou ? De fapt mult mai dur ?Cum ti se pare bataile cu internare si interzis sateanului sa iese la propia poarta ? Bine,nu ? Dai repede cu Boc... O sa tanjim dupa el tine minte,iar daca astia nu-si dau demisia nu ne mai refacem 50 ani ca natie,incredere si in ce vrei tu,batrane...bau bau. d.m.

    RăspundețiȘtergere