miercuri, 4 decembrie 2013

Lămurire

Mi s-a făcut proces de intenţie că am publicat opiniile unui amic!

Că dacă i-am cerut acceptul?

Dacă persoana respectivă se va supăra, este doar problema mea şi am fost gata să suport reproşurile şi toate celelalte consecinţe.

Toate aceste deontologii ar fi fost valabile în cazul că identiatea corespondentului meu ar fi fost dezvăluită. Atunci ar fi trebuit să mi se bată obrazul!

Însă majoritatea absolută ale corespondenţilor mei pe blog nu se semnează, unii însă îşi asumă identitatea printr-o iniţială sau chiar prin numele întreg!

Nu am cerut decât foarte rar ca autorul să-şi dezvăluie identitatea, doar atunci când opinia era foarte interesantă, sau nu era politicoasă!

Aşa că observaţiile nu sunt valabile, cât identitatea corespondentului este ANONIMĂ!

Însă îmi cer scuze pentru că mai greşesc şi trimit spre corespondenţi şi adresele, fără BCC, nu o fac intenţionat!

Honni soit qui mal y pense!

3 comentarii:

  1. Nu ti-am facut nici un proces de intentie. Eu insa iti atrageam atentia ca a fost neelegant sa publici integral o corespondenta privata fara acordul persoanei respective. What happens in vegas remains in Vegas.L

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa mine poti sa transmiti oricui orice comentariu. Tu nu ai un blog secret,cu numai anumiti oameni si nu ai precizat ca tu " nu spui la nimerni " ce discutam aici. La tine poate " intra ' oricine " ,banuiesc, pe blog ...Supararea acelui ins,pe care nici nu-l cunosti,mi se pare aiurea...parol d.m.

    RăspundețiȘtergere