sâmbătă, 21 decembrie 2013

Ştiri tâmpite

Este sâmbătă şi în genere mă uit la canalele de sport, aşa că suplinesc informarea uitându-mă pe site-urile ziarelor centrale. 
Le foiletez pe toate, mai ales pe cele favorabile băsismului şi sunt o grămadă între cele centrale! Sunt unele care excelează în atitudinea partizană, care devine la un moment dat tâmpă!

Astfel am luat la vizualizat Evenimentul zilei. Şi de ce ştiri dau? Una de fapt o statistică, alta de fapt o părere.

Prima se referă la luările de cuvânt la Parlamentul European. Cine credeţi că este fruntaş la europarlamentarii români, păi Elena Băsescu. Se fac comparaţii între această doamnă şi celelalte doamne care iau loc din partea României şi EBA le depăşeşte. Ştirea m-a cocoşat, pur şi simplu! Cum să lauzi o agramată, care s-a făcut de râs şi în aceste luări de cuvânt. Mai uşor EVZ cu laudele!

A doua ştire este şi mai şi! Alt europarlamentar, Cristian Preda părereşte pe blog, ca şi subsemnatul!
Şi de ce se ocupă domnul în cauză? Păi de Moldova, adică Republica Moldova. Domnul Preda este deranjat de declaraţia domnului prim ministru Leancă. Cum că declaraţia preşedintelui României, Traian Băsescu, privind reunificarea în România a Moldovei de peste Prut nu-l ajută cu nimic, mai mult încurcă treburile pe la Chişinău. Şi laudă moderaţia primului ministru Ponta.
Se ştie că lucrurile de la Chişinău nu rimează cu lozinca pe care o vedem pe toţi pereţii României: " Basarabia este România". Tare mi-aş dori ca această lozincă să umple pereţii Basarabiei! Comuniştii exploatează aceste declaraţii ca fiind revizioniste şi sechelele educaţiei comuniste fac pe români un fel de agresori ai Moldovei sovietice. Unioniştii nu sunt majoritari la Chişinău, fac ceva între 10 şi 30%, unii spunând că prima cifră este realistă. 
Şi ce ne spune Cristian Preda? Păi zice că Leancă este de stânga!!!! Şi zice lui Leancă să nu uite că PPE a sprijinit paşii R.M. spre UE. De parcă celelalte grupuri politice din UE ar fi fost contra? 

Domnul Preda nu scapă ocazia să nu scrie stupidităţi şi să se facă de râs! Şi asta mi-a umflat cocoaşa şi mai tare!

2 comentarii: