duminică, 23 noiembrie 2014

Viitorul PSD

Am urmărit cu interes în această seară o dezbatere televizată a doamnei Elena Vijulie unde a fost invitată doamna Alina Mungiu. Îi urmăresc şi îi preţuiesc opiniile Alinei Mungiu şi din acest motiv am urmărit respectiva emisiune unde a fost invitată împreună cu profesorul Alexandru Radu.
Acesta a spus ceva interesant privind viitorul PSD după insuccesul lui Victor Ponta.
El ne spune că ar fi trei grupări în PSD, una în jurul lui Dan Şova, alta în jur lui Liviu Dragnea şi ar fi şi a treia în jurul lui Valeriu Zgonea?!!
După opinia mea aceste grupuri dacă există au doi lideri absolut nepotriviţi, iar pe al treilea îl paşte puşcăria, respectiv pe Liviu Dragnea. După felul în care s-au făcut alegerile el pare a fi cel acre a iniţiat şi susţinut bătaia de joc la votul din diaspora. 
Şova  apărut un bun debater, recomandat de abilităţile de avocat. A făcut două erori descalificante, tâmpeniile pronunţate despre Holocaust, care după ce şi-a pus cenuşă în cap puteau fi uitate, dar chestia cu gângavul Iohannis, l-a determinat pe Ponta să-l scoată din echipa de campanie. Şova a dovedit o superficialitate de neiertat privind ministerul încredinţat. A vorbit despre autostrăzi şi n-a făcut nimic. O pauză din lumina reflectoarelor i-ar face bine şi nouă telespectatorilor la fel.
Cât despre Zgonea, opinia mea este că individul este un dobitoc nevertebrat şi nici nu cred că are ceva influenţă în partid, este doar un fel de uşier, în sensul că deschide uşa şefilor!
De Dragnea am vorbit, are mari probleme. Unii au pronunţat şi numele lui Geoană, porecla de prostănac, verificată timp de 5 ani, nici nu mai merită comentarii. Hrebenciuc este la puşcărie, Rus este un pompos care a ascunde goliciune şi lipsă de idei şi nu merită luat în considerare.
Rămâne, până la altă alternativă tot Victor Ponta. El trebuie să caute tineri capabili şi să-i promoveze în partid, impresia de partid al asistaţilor sociali, al alcoolicilor din aplecătorile rurale, de babe ştirbe şi de analfabeţi trebuie ştearsă. Trebuie scoşi toţi aşa zişii baroni, căutaţi la nivel local oameni cât de cât oneşti.
PSD va rămâne un partid mare pentru sunt mulţi oameni nevoiaşi în România care cred încă în minciuni livrate de ciocoii social democraţi, dar va pierde cu regularitate toate alegerile viitoare. 
Pentru că PNL nu va mai repeta tâmpeniile absolute ale lui Băsescu şi a lacheului Boc, cu chirurgii sociale, care-ţi taie veniturile, nu mâinile.  

Este nevoie de un partid de stânga, puternic, dar care să nu mai semene cu acest partid al reziduurilor securisto-peceriste care s-au îmbogăţit cu neruşinare, scoţând România la mezat. 

Este nevoie de oameni care sunt azi doctrinari pe CriticAtac, de activişti sociali şi sindicali, de ecologişti, acolo le este locul, la stânga.

Numai aşa PSD poate avea viitor!




2 comentarii:

  1. Joe, când tu pierdeai timpul pe Digi24 pe Realitatea domnul Sova explica tarii cum Iohannis tăia copiii pentru organe la fel de ușor precum tăia si pensiile. Si cum domnul Iohannis este o simpla păpușă in mâinile lui Basescu, explica senin si fara nicio tresărire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Neica Fulger, nici 'talica nu poti fi atat de naiv incat sa crezi ceva din ce spui ca ar fi debitat frumuselul domn Sova. Iar daca frumuselul chiar a spus asa ceva, vai de clientii care isi iau un avocat cu tartacutza in loc de cap!

    RăspundețiȘtergere