sâmbătă, 11 august 2018

Diversiunea distrugerii mitingului din 10 august a fost pregătită şi la Antena3

Am urmărit cu oroare ce s-a petrecut ieri la mitingul de protest cu oroare. Descreieratul de Liviu Dragnea a ordonat acestei zdrenţe numite Carne Dan să distrugă mitingul. 

Pentru că lumea strânsă la protest era mai mare decât la minciuna lui de miting cu oameni simpli aduşi de prin toată România.

Pentru că nemernicii de la Antena3 au prezentat un individ care se intitula organizator că vor fi lacrimi şi sânge, adică exact ce s-a întâmplat aseară la protest. DIICOT i-a făcut deja un dosar penal acestui individ. 

Relatările de la faţa locului arată că lumea liniştită şi nonviolentă a fost agresată de jandarmii care au umplut piaţa cu gaze lacrimogene. Jandarmii au bătut oameni obişnuiţi nu pe derbedei. De altfel oamenii normali i-au apărat pe cei doi jandarmi agresaţi de huligani şi i-au predat colegilor lor.

De altfel sunt de neînţeles două lucruri simple:

1.     În demonstraţiile violente din Occident jandarmii şi forţele de ordine neutralizează pe cei violenţi. Aseară ca şi în alte situaţii jandarmii nu făceau nimic ca aceştia să fie neutralizaţi. Erau uşor de depistat pentru că purtau cagule. 
2.     Cretinii de la jandarmeria au adus un tun de apă cu care să stropească lumea, dar când huliganii au dat foc, nu s-au ostenit să stingă aceste incendii, că doar aveau tunul cu apă. S-au li s-a terminat apa?

Cred că şefii jandarmeriei sunt nişte ticăloşi fără scrupule care au murdărit haina militară, amintind din nou că provin din trupele fostei securităţi.

Este clar că ordinul de a distruge acest miting l-au dat Liviu Dragnea şi acoliţii lui imbecili fără minte şi bun simţ.

Toţi ar trebui să-şi prezinte urgent demisia.


Este cea mai mare ruşine petrecută la noi de la mineriadele lui Iliescu de care aminteşte acum jandarmeria română.

2 comentarii:

  1. Acum se vede de ce justitia la amanat pe Ilici si gasca lui sa platesca ptr. Revolutie , mineriade , etc. , nimic nu-i mai sperie. Daca lua Ilici & co. inchisori pe viata , totul era perfect , asa ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am de spus decat urmatoarele: acesta este adevaratul stat politionesc ... sau stat paralel?

    RăspundețiȘtergere