luni, 6 august 2018

Suntem la bunul plac al unui bolnav mintal

Am fost plecat 2 săptămâni în excursie, dar contactul cu ce se întâmplă în ţară l-am păstrat prin intermediul smartfonului şi al tabletei.

Îmi reamintesc că în 1995 când am fost la un curs în America de Nord, Canada şi SUA timp de 4 săptămâni nu am avut nicio ştire despre România. Mă uitam la televizor că erau focalizaţi pe intern, dar mai ales strict pe zona unde locuiam, atunci Chicago. Prima ştire despre România am aflat-o în avionul Lufthansa care mă ducea în Europa, era pe vremea aceea moda grevelor.

Acum însă vrei nu vrei ai ştiri din România. Feed-ul de pe Google îmi furniza ştiri de tot felul în special din genul fake news. Aici excelează ştiri pe surse, dcnews. Mă distrează că poţi să dai replică pe Facebook şi aceste două surse de ştiri sunt supravegheate de trolii pesedeului şi replica este o înjurătură mai subţire sau mai groasă funcţie de dispoziţia trolului.  

Principala sursă de prostii jurnalistice însă rămâne A3 care dezbate cu nesimţire o grămadă de aberaţii toxice. Nu este stilul cretinilor de la România tv acre se adresează imbecililor intelectuali. Acolo sunt specialişti în jumătăţi de adevăruri care sunt prelucrate să fie pline de subînţelesuri. 

Dar A3 este locul unde locul unde Liviu Dragnea, liderul acestui regim îşi expune aberaţiile şi minciunile îngrozitoare.
Pentru mine Dragnea este un mare semn de întrebare. Pentru că de când PSD a câştigat categoric alegerile, Dragnea a dezvoltat un sindrom paranoic. Primul şoc l-am avut atunci când a propus-o pe Sevil Shaideh ca prim ministru. Era cea mai nepotrivită alegere, o doamnă cu origini tătaro-musulmane şi cu un soţ cu probleme internaţionale nu avea profilul pentru România. A fost respinsă de preşedinte şi Dragnea a trebuit să propună o persoană cu alt profil, mai normal.

Dar Dragnea nu a putut accepta nici pe Grindeanu, nici apoi pe Tudose. S-a făcut de râs că PSD şi aliatul ALDE au trebuit să-l dea pe Grindeanu jos prin moţiune de cenzură. Cu Tudose a fost mai simplu, a plecat el. Acum a numit-o pe doamna Viorica Vasilică Dăncilă şi împreună cu miniştrii ei sunt probabil cea mai penibilă adunătură de proşti pe care i-a avut România în frunte. Probabil că guvernele comuniste arătau mai bine. Nu pot să înţeleg, pentru că am cunoştinţe şi prieteni în PSD care pot fi miniştri mult mai onorabili decât actuala garnitură de proşti. 
Acceptarea acestui guvern de către preşedintele Iohannis a fost cea mai bună mişcare politică, PSD se face praf pe limba lui, fără niciun ajutor.

Toate sondajele reflectă acest trend PSD se prăbuşeşte, nu cred că votanţii pot accepta astfel de penibili să-i reprezinte, chiar şi acolo există respectul pentru carte şi merite. 


Însă ultima găselniţă a lui Dragnea îmi arată că este complet nebun, să-l acuzi de înaltă trădare pe preşedintele Iohannis este o prostie de un ridicol la fel de nebun ca Dragnea!

2 comentarii:

  1. Din pacate nu e un bolnav mintal ... este un produs al societatii noastre post-decembriste care a memorat doar partile rele ale societatii de dinainte de asa-zisa revolutie ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...si al lipsei de responsabilitate a elitelor, care nu au considerat potrivit sa se coboare spre a face inteleasa prostimii cultura social-politica absolut necesara intr-o societate a libertatii, dar nu si a absentei pericolelor.

      Ștergere