miercuri, 12 septembrie 2018

Idioţii care ne conduc, deocamdată!

Votul din Parlamentul European ar trebui să producă frisoane în România. Ungaria este pe cale să-şi piardă dreptul de vot în Consiliul European şi să fie supusă şi altor sancţiuni. În ce condiţii?

Viktor Orban a câştigat în mod categoric alegerile parlamentare, ungurii se bucură de un nivel de trai mai mult decât acceptabil, unde nu există şpagă şi corupţie în domeniul public, în Budapesta şi în alte părţi ale Ungariei nu sunt proteste.
Pe de altă parte este la fel de adevărat că Viktor Orban şi acoliţii săi au pus mâna pe putere şi controlează tot, au închis vocea opoziţiei şi a mass media ungare.
Viktor Orban este un maestru în a-şi reduce la tăcere opozanţii, în negocierea sprijinului intern şi internaţional şi totuşi azi a fost pedepsit!

Ei bine idioţii care se află vremelnic la putere azi în România fac tot ce este posibil să ajungem în situaţia Ungariei, sau poate şi mai rău.

Primul idiot vinovat de această situaţie probabilă este Liviu Dragnea. El minte cu neruşinare, dă vina pe alţii, modifică legile justiţiei ca să scape de puşcărie, plăteşte lobbişti americani să scrie scrisori tâmpite şi iresponsabile, dezavuate de Departamentul de Stat. După neroziile cu aer demenţă că ar fi urmărit de killeri profesionişti (dacă erau profesionişti n-ar mai debita azi prostii!) acum vrea să transforme represiunea Jandarmeriei într-o acţiune împotriva unei lovituri de stat. Poate lovitură de stat în picioare!

Al doilea idiot este Călin Popescu Tăriceanu. Susţine cot la cot cu Dragnea toate neroziile inventate de demenţele acestuia.
Este o ruşine că acest individ prostănac şi sărăcuţ intelectual (cum se văita ta’su vitreg Amedeo Lăzărescu!) a condus odată PNL, in primul rând că dă dovadă de prostie feroce. Acum îl vrea demis din postul de ambasador pe George Maior, care a contrat scrisoarea lui Giuliani. Îl acuză că subminează relaţiile română-americane pe cel care mai nou a fost decorat de Mike Pompeo, consilierul pe probleme de securitate al lui Donald Trump pentru contribuţia la aceste relaţii de prietenie şi colaborare.
Asta în condiţiile în care geografia României o recomandă pentru mutarea forţelor armate americane din Turcia într-o eventualitate ce poate deveni realitate.

Ultima idioată este din păcate această doamnă prim ministru Veorica Dăncilă, care mai nou a luat locul lui Bulă în bancuri şi asta spune tot. 

Nu mai vorbesc de idioţii siniştri, slugile jenante ale lui Dragnea, sinistrul peremist Codrin Ştefănescu, juriştii de doi bani în frunte cu Dorel Toader, îngâmfatul slinos Şerban Nicolae, sculerul Ciordache, sau electronistul repetent Nicolicea.

Ce să mai zic de jegurile care murdăresc prin scrisul lor mass media,slugoi nefaşti ai aceluiaşi urmaş de miliţian cu pulan în loc de creier.
Păi cum să-i califici Alina MP, pe Doru Buşcu, şi mai nou pe impostorul ex ţărănist Ghilezan, sau pe penalul Andronic care discută împreună cu băiatul cu muşchi în loc de creier Mircea Badea că fotografiile lui Dragnea împreună cu statul paralel sunt trucate.


Aşa am ajuns, mai proşti ca ăştia la putere doar pesimiştii bine informaţi spun că se poate!


7 comentarii:

  1. Devenim un avanpost,cu trupe americane in loc de rusesti in carca!!!Si nu sarim in cap de bucurie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era bine cu ruşii, le miroseau bine picioarele în cizme?

      Ștergere
    2. Cu riscul de a fi din nou in situatii neplacute, imi spun si eu parerea...

      1. Orban si Ungaria:
      Chiar daca este cum spui (acapararea puterii si "amutirea" opozitiei) cred ca atata timp cat in Ungaria nu exista coruptie si spaga (inca descoperite, totusi) si atata timp cat nivelul de trai al ungurilor este superior celui al romanilor nu cred ca trebuie sa criticam. Cu atat mai putin sa comparam cu Romania, pentru ca - in ciuda zgomotului facut de opozitie - spaga si coruptia sunt la ele acasa si bataia de joc fata de "pulime" este totala. Si... nici in alte timpuri coruptia nu s-a simtit mai rau in Romania, spaga si coruptia fiind un "modus vivendi" pentru majoritatea romanilor.

      2. Liviu Dragnea:
      A interpretat toata lumea gresit informatia despre tentativa de "eliminare" pe care a lansat-o. De fapt a fost o tentativa de VIOL, data fiind strungareata lui de jos si modul in care priveste in gol cand face declaratii. Nu sunt sigur daca tentativa a esuat. E o problema personala a domnului si daca nu a depus plangere inseamna ca i-a placut...

      3. Tariceanu
      Pe Tariceanu am incetat sa-l iau in seama din 1994. Atunci era patron la Radio Contact (parca, intre altele). Am vazut atunci (1994) cum Tariceanu, cu bolidul sau, facea "regula" prin circulatia Bucurestiului, respectiv drifturi zgomotoase in apropierea Spitalului Militar Central, in miezul zilei. Nu stiu de ce am ramas cuplat in ideea ca nu valoreaza mai mult decat orice cocalar. Pentru saracia intelectuala a lui am impresia ca stiu de la ce i se trage: de la Viagra dozata necorespunzator.

      3. Lovitura de stat
      Atata timp cat voi vedea zilnic un politist care bea cafeaua impreuna cu un (fost) bisnitar interlop asezati amandoi pe aceeasi piatra, nu voi putea crede ca exista politia care trebuie sa protejeze cetatenii. La fel si jandarmeria are prietenii cei mai buni in randul huliganilor microbisti si nemicrobisti. Tentativa de lovitura de stat in discutie a fost doar o joaca intre prieteni, cu scop pur mediatic.

      4. Veorica, Toader si altii mentionati nu merita efortul analizei. Trebuie tratati ca o afectiune sezoniera.

      Paul

      Ștergere
  2. Ti-as aduce aminte de fapt ca esti intr-o barca care este in deriva cam de mult timp. De asemenea nu uita ce este important, citez " Let us not seek the Republican answer or the Democratic answer, but the right answer. Let us not seek to fix the blame for the past. Let us accept our own responsibility for the future"- John F. Kennedy. Gandeste-te ce ati putea face mai bine pt unitatea si bunastarea nationala. Scuze dar e unul din cele mai slabe comentarii citite in ultima vreme. Cu sinceritate,

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Joe
    Ai mai dat una din putul gindirii tale !!! Este vorba de chestia cu retragerea americanilor din Turcia si instalarea lor in Romania. Asa prostie nu credeam ca o spun decit niste imputiti de romani patati pe vremea comunismului si care acum vor sa se desimputeasca facind pe occidentalistii chiar si mai mult pe natoistii . Fiindca te cunosc de cind erai copil te iert !! Caci vorba lui Minulescu " Nu esti prima vinovata " Dan Stanescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dan, este o posibilitate sau o oportunitate!
      Ia-o cum vrei.
      Ruşii ne-au ocupat în 1944 fără să întrebe pe nimeni, poate doar pe ticăloşii care erau comunişti.
      Pe americani i-am vrut 45 de ani. Au venit, dar după mine nu suficient.
      Oricum cu protecţia lor România se simte mai în siguranţă, faţă de vecinii ăştia care prin secolul XVIII-XIX au cotropit principatele române când vrea muşchii lor.
      Ar fi bine mai multă investiţie americană, dar armata americană este bună, ăilalţi, ruşii erau răul absolut!

      Ștergere
    2. OF , of , of
      Vad ca fobia cu rusii nu te paraseste. Crezi oare ca discursul antirusesc ajuta cu ceva , in ochii cuiva ? Ti-am mai zis - lasa-i in pace ca ei au probleme cu demografia si administrarea unui teritoriu imens care la ora actuala este pazit de toate puterile lumii , doar de nu pune mina vre-una din ele pe bogatia care este Rusia. Adica va fi un fel de imparteala cind va fi !!!
      Ar mai fi de corectat si afirmatia ta cu ocupatia ruseasca . Noi , am fost ocupati de rusi cu deplinul acord al englezilor , americanilor si a celorlalti smecheri care s-au strecurat in barca ALIATILOR antifascisti. Daca noi am fost prosti , sau neputinciosi atunci si nu am facut decit foarte tirziu ( la 23 ag 44 ) o fapta politica antifascista , atunci nu are rost sa dam vina pe altii .
      Da bineinteles ca protectia militara asigurata de altii care sunt foarte puternici ) militar si economic ) este mai comoda dar costa mult mai scump decit daca ai fi in stare sa ti-o asiguri tu . De altfel in lumea de azi acest lucru devine din ce in ce mai dificil. Statele lumii merg inainte prin aliante .
      Mai vroiam sa -ti spun ca Turcia , Romania si Polonia sunt un coridor strategic al statelor aliate in NATO , si constituie probabil una din marile si imoortantele realizari ale aliantei de la formarea ei , mai ales ca aceste state isi platesc contributia si se implica militar . Afganistanul este un avanpost , greu de tinut , dar care este in centrul unor probleme politice si economice de mare ardere ( Paksitanul proenglez dar si proislamic , India mare , tare si prosovietica , Iranul pe care vor sa-l impiedice la desfacerea de titei , Caucazul si mai ales un alt mare depozit de resurse al lumii care este Kazastanul si care oscileaza politic dar cu bataie tot prosovietica. Ti-am spus chestiile astea pentru a te face sa intelegi opinia mea si de ce mi-a sarit tandara cind ai zis ca Turcia va fi lasata si armatele se vor reloca in Romania Dan Stanescu

      Ștergere