vineri, 3 ianuarie 2014

Keith Vaz, o ruşine britanică!


Ştiţi cât scandal şi isterie au provocat tabloidele britanice privind năvala românilor în Marea Britanie după 1 ianuarie 2014.

Aşa că în prima zi din an jurnaliştii acestor Mail şi Express stăteau pe aeroportul Luton la cursele low cost de la Bucureşti.

Printre ei şi doi parlamentari britanici.

Ceva însă m-a făcut să mă încrunt, unul dintre ei avea un cert aer foarte nebritanic. Aflu că se numeşte Keith Vaz.

Acest domn de origine asiatică, s-a născut în Aden în 1956 şi a emigrat cu părinţii în Anglia în 1965. Este de fapt de origine  indiană din Goa. 
Citesc în biografia din Wikipedia  că a organizat un marş al musulmanilor din Londra împotriva cărţii lui Rushdie, Versetele satanice, că a fost implicat în tot felul de afaceri de corupţie, de folosirea inadecvată a unor fonduri publice, că a sprijinit persoane dubioase.

Acesta este jandarmul românilor la Londra.

Ce mă surprinde este că tocmai acest domn care are certe legături rasiale cu ţiganii noştri a devenit jandarmul emigranţilor români!

Un minoritar ar trebui să fie sensibil la aceste probleme, el şi familia lui au beneficiat de bunăvoinţa Marii Britanii ca să devină cetăţean al acesteia!

Domnul Keith Vaz este o ruşine britanică!


3 comentarii:

  1. Seamănă cu Marinescu Bideu!

    RăspundețiȘtergere

  2. Si pe mine m-a mirat fizionomia acestui parlamentar britanic, in raport cu grijile care il sufoca, legate de asa zisa 'invazie' a cetatenilor UE din Romania si Bulgaria, in UK.
    Din acest motiv, cred ca, pe linga aprecierea lui Joe, mai trebuie spus ca domnul respectiv este o rusine si pentru neamul tziganesc, cu care, foarte probabil, se inrudeste, fara, insa, a-l respecta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine nu ma mira K.V. asta.
    Pentru ca stim cum spune o vorba veche: Cand ajunge tiganul imparat (respectiv parlamentar)...

    RăspundețiȘtergere