marți, 10 martie 2020

PSD mai periculos decât Covid19


Ceea ce se întâmplă cu PSD partidul cu cea mai mare pondere în Parlament îngrijorează.

Ideea anticipatelor este se pare încheiată din cauza acestei Lebede negre care este coronavirusul.
Mai mult decât oricând România are nevoie de un guvern stabil.
Și eu văd că USR, Pro România intenționează să voteze guvernul Cîțu. Doar virușii din PSD dau semne de că pregetă, pun condiții tâmpite, cu schimbarea miniștrilor ne aprobați în comisii, păi asta s-a produs doar din motivul că PSD deține încă majoritatea în aceste comisii. Cred că rod unghiile de necaz, alde Teodorovici și Daniel Zamfir că nu l-au chestionat pe Cîți la Finanțe și din acest motiv l-au respins pe Hemeiuș.

Dar că PSD este absolut iresponsabil este faptul că la Senat Teodorovici a determinat respingerea legii care anula poprirea dată de Finanțe pe conturile contribuabililor, doar pentru că acest prostovan ar avea o lege mai bună care ar fi discutată în Camera Deputaților. Aferim asemenea chestie!

Păi se putea modifica și îmbunătății dacă tot erau inițiative mai bune, dar ce consecințe dezastruoase acum pentru contribuabili.

Prin tot ce face PSD se scufundă în prostie și răutate și sper ca  la toamnă acest partid numit PSD să fie o amintire neplăcută în ochii electorilor.

Un comentariu:

  1. Adevarul este ca si bietul PNL are niste oameni lipsiti de vlaga. Unii chiar oameni de paie!!! Nu avem vana politica deloc. Abia, abia mai sper intr-o eliberare de PSD...NU ARE CINE SA NE SCAPE DE EI PENTRU CA PNL E TOT MAFIOT IN ESENTA,IAR USR+ E FARA TALENT POLITIC. E UN DEZASTRU IN ROMANIA!!!

    RăspundețiȘtergere