joi, 29 ianuarie 2015

Udrea la DNA








Astăzi este o zi importantă pentru justiţia română!
Elena Udrea a fost chemată la DNA unde  a stat 4 ore. Este acuzată de spălare de bani, fals în declaraţii publice, totul fiind legat de afacerea Microsoft. Ea se află în prezent sub control judiciar. 
Părea că Elena Udrea are un statut special, că nu va fi deranjată vreodată de justiţie. Şi asta mai ales după ce când DNA condus de Kovesi arestase pe fostul ei soţ, Cocoş.
Cred că astăzi DNA a cunoscut o nouă creştere de încredere din partea românilor. 
Elena Udrea este una din cele mai controversate personaje politice din România. Asocierea ei strânsă cu fostul preşedinte părea să-i confere o imunitate specială. 
Uite că şi această protecţie a căzut şi că un mit s-a spulberat. DNA taie în carne vie. 
Coincidenţa face ca şi alt personaj extrem de toxic al scenei politice româneşti a fost audiat astăzi la DNA. Este vorba cel mai bogat om cu avere care i-a rezultat din politică, Adriean Videanu.
Nu mai mult de acum trei  patru ani aceste personaje  tăiau şi spânzurau cu o aroganţă şi dispreţ pentru români, care are o denumire pe care mi-o însuşesc: rasism social. 

Numai pentru aceste lucruri astfel de specimene umane merită să putrezească în puşcărie.

14 comentarii:

  1. Si eu cind ti-am spus ca singurul curat si nevinovat din gasca aia e Basescu, ( cel mai bun blabla, vorba unuia pe aici ) n-ai vrut sa crezi. El are numai NUP pe linie ! Curat ca lacrima licuriciului ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Surprize plăcute; să vedem ce o ieși.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imediat ce am publicat postarea blogul a fost atacat de nişte gunoaie băsiste!
    Nu aveţi ce face bă fraierilor!
    Nu-mi rupeţi gura!

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.antena3.ro/politica/update-adriean-videanu-retinut-de-dna-281510.html
    .... cine e urmatorul????
    asteptam sa se reuneasca toata gasca!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar daca este o omonimie pentru tine sa pui alaturat gunoaie si basisti nu pot sa nu remarc curajul cu care te lupti cu hidra (era sa zic gunoiul) basista. Asa curaj mai rar ca la tine bibicule ...poate numai pe vremea comunismului cind cel mai mare curaj era sa asculti Free Europe. O tempora. O mores. Ai grija pe cine mai lauzi aici pe blog ca deja o jumatate dintre colegi au trecut deja pe la DNA ori au trecut in partea cea racoroasa a lucrurilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. amice unii se căcau pe ei de frică să asculte adevărul!
      Acum adevărul despre Udrea şi Videanu l-au pus pe tapet toate televiziunile de ştiri, chiar dacă pe siteul EVZ nu exista ştirea cu Udrea.

      Ștergere
  6. Interesant e şi timingul arestarilor înainte şi după alegeri ... Oare cîte procente s-au mişcat aşa , ce contează, democraţia îşi rîde-n barbă

    RăspundețiȘtergere
  7. ..Nimeni nu este mai presus de lege ! Dar ura ta ma dezgusta...De ce nu ai intitulat articolul de azi asa : " Fratele lui Basescu a fost eliberat de curtea de casatie si justitie si s-a facut cand nu mai are frate presedinte. Se pare ca la Constanta au fost niste procurori tradatori si Voiculescu-varanul nu este departe de acest caz . Sa vedem cum se descurca cei care l-au tinut totusi in arest atata luni ". Atunci Jo te admiram,atunci ziceam ca esti impartial si ti-as fi zis : bravo,dle. Tu insa uiti ca pana mai ieri il laudai pe Antonescu ,alaltaieri il pupai in cur pe Tariceanu ( " cel mai mare prim-ministru ",,,) care nu sunt de parte de Microsoft si EADS . Una sa iei spaga de la cele doua dosare ( Tariceanu ) si alta sa intervii la madam Bica nu stiu ce sa-ti faca...Ura ta este comunista fata de capitalisti care se regasea in randurile anumitor oameni pana-n 89,si te plang. dm. Oricum numarul arestatilor definitivi ai PSD ului nu o sa depaseasca niciodata numarul celor de la PDL-isti. dm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hop ţop să te afli şi tu în treabă!
      Udrea va ajunge la puşcărie, la fel şi Videanu că merită.
      Să nu te miri că şi Băsescu va începe vizitele!
      Toţi idolii tăi falşi sunt hoţi de rând!
      Aşa că mai bine tăceai că filosof rămâneai.
      Un pic de cherestea că-i în domeniul tău de expertiză!

      Ștergere
    2. Pai ce facem, numaram gainarii PSD-isti si mafiotii basisti si constatam -subiectiv- ca intr-o parte sunt mai multi?

      Ștergere
    3. Recititi ultima fraza cu atentie:

      Oricum numarul arestatilor definitivi ai PSD ului nu o sa depaseasca niciodata numarul celor de la PDL-isti. dm

      Ameteala mare, soc, bibicule, a devenit si dm PSD-ist !!!

      Ștergere
    4. Demeule ce te faci?
      Ai călcat în străchini, tu care dormi cu portretul lui Băsescu la piept!
      Pedeleii puşcăriabili e mai mulţi care va să zică! Aoleu, se scurtează noul PNL, plâng vechii liberali de ciudă!
      Te dădu în vileag bolşevicu!

      Ștergere
    5. Tare!!! Nu obsevasem si am facut comentariul (cu numaratoarea)pe bune.

      Ștergere
  8. Eu zica ca e perdea de fum cu tunuri pe cei vizibili, "coupti" de ii stie lumea (Legea lui Linch) ca sa mai uite lumea si sa il separe de cel mai bun dintre pamanteni. Ala de e curat ca lacrima (cf citat mai sus). Justitia lucreaza, zboara, da' mai pe jos. Ca altfel nu vad cum aceiasi oameni pot fi si incorecti si corecti in tratarea dosarelor diverse. Parerea mea !

    RăspundețiȘtergere