duminică, 10 martie 2013

MRU




M-am lămurit şi cu istoricul Mihai Răzvan Ungureanu!
I-am urmărit finalul interviului luat de Elena Vijulie la Digi24 şi m-am convins că este un mic arivist pornit să cucerească lumea...of, of, of!
Istoricul oxfordian MRU argumentează "lovitura de stat" din vara anului 2012 folosind ca argument pe Curzio Malaparte. Dintre toţi istoricii şi politologii a găsit ca referinţă…. un scriitor. Şi mie îmi place cum scrie acest triestin, dar ca referinţă politologică?
Are acum o lege de restituirea proprietăţii perfectă! Cu restitutio in integrum! Păi atunci când era prim ministru făcuse una care forfeca proprietatea?
Întrebat de cine se simte mai apropiat din PDL a răspuns că ţine mai mult cu....el!
Aroganţă, tupeu şi cam atât!



4 comentarii:

  1. Atat a retinut si el: Tactica loviturii de stat. E probabil text obligatoriu (carte mica, text usor) la Scoala Serviciilor...M

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Curzio Malaparte (pseudonimul unui neamț foarte dubios, cetățean italian) nu a fost prezent la Iași în Iunie 1941. Ce scrie a auzit de la consulul Italiei care nici ăla probabil nu s-a dus personal în stradă și în plus era un dușman al românilor (ca și Mussolini, Ciano, Nitti și alții). Astfel încît ce spune el despre evenimentele de atunci este în parte ficțiune și neînțelegere.
    2. "Oxfordianul" tău a fost 2-3 ani în Anglia la o școală iudaică (unii zic că era chiar o școală de rabini). Teza lui de doctorat (publicată și sub forma unei cărți) se referă la emingranții ce invadaseră Moldova (nu știu amănunte, nu am citit-o; pot să pariez că o găsești la biblioteca din Piteși dacă mai există și nu s-a transformat și aia în club de noapte). L-am văzut odată la Bookfest: este un prichindel încrezut și vorbăreț.

    RăspundețiȘtergere
  3. Să îți spun sincer nu înțeleg cine te-a pus să bagi meniul ăla inutil cu Comentați ca: Selectați profilul; nici mie nu îmi iese mereu, uneori dacă aleg nume și scriu S apare numele meu, alteori nu. Plus illegal characters la URL, nici gol nu vrea să îl lași. Roagă-i să-ți șteargă sistemul ăsta folosit obsesiv pe la forumuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ai retineri la capacitatea lui MRU sunt ingrijorat deja ce o sa zici cand o sa-l vezi raspunzand la intrebari istorice sau geografice pe...Crinache Antonescu- Cacarau...d.m.

    RăspundețiȘtergere